Start » Flame Dancer slotmaskin

Flame Dancer slotmaskin

Älskar du slotmaskiner och all den spänning spänning som är associerade med dem? Flame Dancer slot är en perfekt spelautomat som passar både nybörjare och inbitna casinospelare som varit med en stund. Flame Dancer är skapat av spelutvecklaren Novomatic och bjuder på underhållning som utspelar sig på fem hjul, tre rader och tjugo linjer för insats. Du får självklart också möjligheten att aktivera Wilds, Scatters och andra bonuslägen som ger en rejäl tillökning i spelkassan. Vad är det då som gömmer sig på den väldesignade spelplanen? Som namnet antyder handlar det om elddansare och eldslukare. Temat bjuder med oss ända till Hawaii.

Spelmaskinen skildrar vackra berg och på skärmen kommer du finna väldesignade ikoner med bilder ifrån Hawaii. Förutom de klassiska kortsymbolerna 10, J, Q, K och A kommer du även att se vackra kvinnor som dansar hula och instrument som associeras med Hawaii och deras kultur. Flame Dancer ger dig underhållning på hög nivå och det tar inte lång tid innan du utarbetat en lönsam strategi som tar ditt spelande till nästa nivå. Välj själv din insats och se hur långt du kan ta dig. Är det din tur att ta hem storvinsten ikväll? Snurra igång en omgång och få reda på svaret!

Flame Dancer är ett spännande slotspel med bra bonusar

Flame Dancer har bonuslägen

Vill du ytterligare förbättra din chanser att ta hem en stor vinst? Sikta på att landa Wilds eller Scatters. Din Wild-symbol kommer att ersätta spelets andra ikoner och hjälpa dig landa en vinnande kombination. Skulle du dock landa tre av spelets Scatters kan du skatta dig lycklig. Scatters ger dig nämligen sju free-spins och goda möjligheter att ta hem pengar utan att behöva satsa en krona. Testa Flame Dancer och se om du får möjligheten att snurra både gratis och länge. Kom också ihåg att hålla utkik efter Expanding Wild, en välkommen funktionen som hjälper dig på vägen mot större vinster.